VISVIJVER

De visvijver van La Grande Roche is vooral bezet door karper ( schub en spiegelkarpers), maar er is ook een groot bestand aan voorn, brasem, baars, zeelt, etc.

De visvijver werd in het verleden nooit intensief bevist, dus het visbestand heeft alle tijd gehad om zich rustig uit te breiden en te groeien. Het karper bestand komt hoofdzakelijk vanuit de nabij gelegen kweekvijver.

Vissen kan op verscheidene manieren

Vissen kan van dagpassen over weekpassen en het exclusief afhuren van de volledige vijver.

Vissen en kamperen als familiale bezigheid

Sedert juli 2020 heeft ons zorgvrij vakantiedomein er een extra kampeerplaats bij!

Rondom de vijver zijn er een 3-tal leuke plekjes aangelegd om je gezellig te installeren. Er is ook meer dan voldoende plaats om de meereizende familie of vrienden te laten kamperen.
Campers of mobilhomes kunnen zich op deze plekken dichtbij plaatsen zodat het vissen een leuke familiale bezigheid wordt.

Ook staat het vissershuisje ter beschikking van de vissers en indien je de vijver exclusief afhuurt, is dit vissershuisje met 6 slaapplaatsen exclusief ter uwe beschikking.

Stel je zorgvraag

Ook bij de visvijver kan je beroep doen op Hilde indien er een bepaalde zorgvraag bestaat. Graag de zorgvraag tijdig bespreken om een zo passend mogelijk zorgplan op te stellen.

Update juli 2020

Onze visvijver heeft een extra kampeerplaats!