WANDELEN

Wil je een wandeling op het domein van La Grande Roche? Of verken je liever de voies vertes? Voor iedere wandelaar wat wils!

Wandelen op het domein zelf

  1. Op het domein van La grande Roche kan je een wandeling maken 'langs de visvijver' en langs een 'uitgestippelde route door het bos' met beekje La Cance. Je kan er zelfs pauzeren op één van de zitplaatsen en genieten van het domein.

  2. Het 'ontdekkingspad' is een nieuw gemaakt wandelpad (juli 2021) langsheen de rivier de Cance op het domein. Laarzen aan te raden!

  3. 'Reflectortocht': Wie houdt van een uitdaging en is niet bang in het donker? Probeer dan zeker de 2 reflectortochten in het bos van het domein La Grande Roche! Een belevenis die je voor altijd bijblijft. En neem zeker je zaklamp mee!

  4. 'Het Vlinderpad' (nieuw sedert oktober 2021): bramen maakten plaats voor mooi afgebakende wandelpaadjes. Volg de vlinders in het bos van La Grande Roche. Leuk om te doen met de kids, want klim en klauterwerk komt op hun pad. Laarzen aan te raden!

Les voies vertes

Voor wie het verderop zoekt, komt vlak aan het domein 1 van de vele voies vertes voorbij. Via deze route kom je zo in het dorp Mortain (5Km) met zijn Cascades. La Petite en La Grande Cascade zijn vrij te bezoeken. Zorg wel voor goede wandelschoenen.

'De voies vertes strekken zich uit tot in Mont Saint Michel, Vire, Domfront, etc'