De groepsgîte van La Grande Roche

GROEPSGITE

De groepsgîte van La Grande Roche in een oase van rust en groen!

De groepsgîte, een aangenaam verblijf met alle gemakken

De groepsgîte is de ideale plaats om een aangenaam verblijf door te brengen met een groep tot 15 personen! Er zijn 4 slaapkamers en 1 slaapzolder met elk een eigen badkamer. Alle dubbelbedden zijn nieuwe zalige boxspring bedden. In de grote keuken en salon kan je met zijn allen gezellig samen vertoeven.

De groepsgîte in een oase van rust en groen

Eens je de groepsgîte verlaat, ontdek je het 32 hectare domein met de mooie visvijver, het rustig kabbelende beekje “ La Cance”, het 18 tal hectare bos, graslanden en bosaanplant.

Met enig geluk kan je de vissers bij de visvijver gade slaan terwijl ze een gigantische karper binnenhalen, vossen en roofvogels op jacht observeren of -wie weet- een ree spotten tijdens de ochtendlijke wandeling.

Het volledige domein is voorzien van ruime en goed onderhouden wandelpaden. Deze zijn verscheidene kilometers lang en ideaal om van de natuur te genieten tijdens wandelingen of mountainbike tochten. De vele kleine tochten kan je samenvoegen tot een flinke boswandeling met de nodige pauzes op de voorziene rustbanken. Niks beters dan een ochtend- of avond wandeling in ons prachtige domein waar nauwelijks buitengeluiden doordringen.

De perfecte plaats om te onthaasten en uit te rusten van het hectisch leven

De BBQ staat altijd klaar en alle tuinkruiden zijn vrij te gebruiken. Heerlijk om in de tuin je eigen verse tuinkruiden te plukken en à-la-minute te gebruiken.

Samen kijken we voor een geslaagde en ontspannen vakantie

Voor wie het liever net iets actiever wil, op het domein kan je rivierkreeften vangen, bessen plukken waarmee je confituur maakt, …
Aarzel zeker niet om Hilde te contacteren om alle mogelijkheden te bespreken!

MEER INFO OF EEN KIJKJE TER PLAATSE? CONTACTEER HILDE

NUTTIGE INFORMATIE
INFO EN PRIJZEN GROEPSGITE

Ideaal voor grotere groepen tot 15 personen